Nyko Lantbruks Aktiebolag

Skåne län

Information

Nyko Lantbruks Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Bromölla. Det är nämligen den kommunen som Nyko Lantbruks Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Nyko Lantbruks Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1997-01-01.

Nyko Lantbruks Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1996-12-19. Men sedan 1997-01-01 så har Nyko Lantbruks Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Gyetorpsv. 220, 295 72, Gualöv. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Nyko Lantbruks Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 044-54081.

Bromölla arbetar för att verksamheter som Nyko Lantbruks Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Nyko Lantbruks Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva lantbruk, produktion och försäljning av djur- och växtodlingsprodukter och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Nyko Lantbruks Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Nyko Lantbruks Aktiebolag och det är följande personer, Larsson, Clas Jörgen Ingemar som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Bo Göran Fredrik som är född 1980 och har titeln Suppleant, Svensson, Roger Per-Olof som är född 1962 och har titeln Revisor, Andersson, Hanna Kerstin Ingegärd som är född 1946 och har titeln Revisorssuppleant, Hans Andersson Group AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Nyko Lantbruks Aktiebolag är 556537-4831.