Juhlins Optik AB

Skåne län

Information

556541-4413 är organisationsnummer för företaget Juhlins Optik AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Juhlins Optik AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Bromölla som är den kommunen som Juhlins Optik AB finns i.

Juhlins Optik AB har varit registrerat sedan 1997-04-22 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Juhlins Optik AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Juhlins Optik AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Bromölla som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Juhlins Optik AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Juhlins Optik AB så kan ni göra det på telefon genom 0456-27195 eller genom brev på följande adress:
Storg. 36, 295 31, Bromölla

Bolaget skall bedriva butikshandel med glasögon och andra optiska artiklar samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Juhlins Optik AB och det är Juhlin, Pär Håkan som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Juhlin, Ann-Cathrin Dodo Ethel som är född 1959 och har titeln Suppleant, Bendz, Rolf Martin som är född 1971 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,