Active Reklam & Data i Gualöv Aktiebolag

Skåne län

Information

Active Reklam & Data i Gualöv Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Bromölla. Det är nämligen den kommunen som Active Reklam & Data i Gualöv Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Active Reklam & Data i Gualöv Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2007-06-28.

Active Reklam & Data i Gualöv Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1997-07-09. Men sedan 1997-01-01 så har Active Reklam & Data i Gualöv Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Byv. 1, 295 72, Gualöv. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Active Reklam & Data i Gualöv Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-6354525.

Bromölla arbetar för att verksamheter som Active Reklam & Data i Gualöv Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Active Reklam & Data i Gualöv Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall driva tillverkning, tryckning och försäljning av textil, presentartiklar, skylt dekor, datautrustning, radio, tv, reklam och annonskonsult samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Active Reklam & Data i Gualöv Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Active Reklam & Data i Gualöv Aktiebolag och det är följande personer, Lind, Ulf Peter Mikael som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Lind, Åsa Helen som är född 1968 och har titeln Suppleant, Andersson, Sven Göran som är född 1958 och har titeln Revisor, Martinsson, Lars Olof Peter som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant, Ahnell & Partner Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Active Reklam & Data i Gualöv Aktiebolag är 556543-1896.