Plåtslagarna i Bromölla AB

Skåne län

Information

556545-4245 är organisationsnummer för verksamheten Plåtslagarna i Bromölla AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Plåtslagarna i Bromölla AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Bromölla som är den kommunen som Plåtslagarna i Bromölla AB finns i.

Plåtslagarna i Bromölla AB har varit registrerat sedan 1997-08-27 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Plåtslagarna i Bromölla AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Plåtslagarna i Bromölla AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Bromölla som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Plåtslagarna i Bromölla AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Carlson, Bo Ronny Christer -Kjellkvist, Jan Ingemar Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Plåtslagarna i Bromölla AB så kan ni göra det på telefon genom 0456-27850 eller genom brev på följande adress:
Kråkeslättv. 9, 295 39, Bromölla

Bolaget skall bedriva plåtslageriverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Plåtslagarna i Bromölla AB och det är Carlson, Bo Ronny Christer som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Carlson, Thomas Christer Fredric som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Kjellkvist, Jan Ingemar som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Lars Ivar Håkan som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosdahl, Jarl Krister som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandell, Jan Inge Roland som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamotBertilsson, Knut Krister som är född 1948 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,