KN Process & Produktionsutveckling AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns KN Process & Produktionsutveckling AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Bromölla här finns det många olika Aktiebolag. KN Process & Produktionsutveckling AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Bromölla jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

KN Process & Produktionsutveckling AB är momsregistrerat sedan1997-01-01 och har organisationsnummer 556547-1256.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0456-24516 alternativt besöka eller skicka post till KN Process & Produktionsutveckling AB på följande adress Axv. 6, 295 74, Näsum.

KN Process & Produktionsutveckling AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1997-01-01.

I KN Process & Produktionsutveckling AB så sitter följande personer i styrelsen: , Nilsson, Sven Ingvar som är född 1949 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva konsultverksamhet med inriktning mot miljöledning, process-, personal- och produktionsutveckling samt företagsekonomiska utredningar samt idka därmed förenlig verksamhet.