Litcon Invest AB

Skåne län

Information

Litcon Invest AB är ett av många företag som finns i Bromölla. Det är nämligen den kommunen som Litcon Invest AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Litcon Invest AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1998-10-22. Men sedan 2002-11-14 så har Litcon Invest AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Lindenro , 295 72, Gualöv. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Litcon Invest AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 044-54550.

Bromölla arbetar för att företag som Litcon Invest AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Litcon Invest AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva verksamhet avseende värdepappershantering.

Firmatecknare för Litcon Invest AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Litcon Invest AB och det är följande personer, Jakobsson, Karl Lennart som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Anna Karin Margareta som är född 1952 och har titeln Suppleant, Löfström, Sven Eric Bo som är född 1949 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Litcon Invest AB är 556561-1356.