Autex Aktiebolag

Skåne län

Information

556568-6036 är organisationsnummer för bolaget Autex Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Autex Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Bromölla som är den kommunen som Autex Aktiebolag finns i.

Autex Aktiebolag har varit registrerat sedan 1999-08-02 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Autex Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Autex Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Bromölla som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Autex Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Autex Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0456-29471 eller genom brev på följande adress:
Kronoparksv. 35, 295 35, Bromölla

Bolaget skall syssla med tekniska konsultationer och affärsutveckling inom verkstadsindustrin, import och export av bildelar och gjutjärn, värdepappershandel samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Autex Aktiebolag och det är Ny, Tord Assar som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Ny, Karin Marianne Elisabet som är född 1945 och har titeln Suppleant, Eriksson, Per Ingvar som är född 1949 och har titeln Revisor, Lennartsson, Björn Peter Thomas som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,