Näsums Grus & Berg AB

Skåne län

Information

Näsums Grus & Berg AB är ett företag som finns i Bromölla. I Näsums Grus & Berg AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Björklund, Sven Peter som är född 1971 och har titeln VD, Björklund, Sven Peter som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Björklund, Per Thomas som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Björklund, Lena Hanna-Karin som är född 1969 och har titeln Suppleant, Sandström, Bert Jonny som är född 1950 och har titeln Revisor, Revisionspoolen Bert Sandström AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Näsums Grus & Berg AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Näsums Grus & Berg AB på telefon .

Bolaget skall bryta, förädla, köpa och sälja grus och sten, äga och förvalta fast egendom och aktier ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Näsums Grus & Berg AB av bolagstypen Aktiebolag.

Näsums Grus & Berg AB är ett av många företag som finns i Skåne län och Bromölla arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Näsums Grus & Berg AB innehar ej F-skattsedel och Näsums Grus & Berg AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Näsums Grus & Berg AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Näsums Grus & Berg AB har 556570-3146 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.