Dürr Dental AB

Skåne län

Information

Dürr Dental AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Bromölla som är den kommunen där Dürr Dental AB finns. I Bromölla så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Dürr Dental AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Dürr Dental AB har haft sedan 1999-01-01. Dürr Dental AB har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Dürr Dental AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Rattens Gränd 1, 295 39, Bromölla men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0456-22960.

Bromölla arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Dürr Dental AB Privat, ej börsnoterat.

Dürr Dental AB har idag 556570-7444 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Dürr Dental AB

Bolaget skall bedriva handel och försäljning av tandläkarutrustning samt servicearbeten, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Dürr Dental AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Magnusson, Lars Åke som är född 1950 och har titeln VD, Magnusson, Lars Åke som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Magnusson, Else-Marie som är född 1951 och har titeln Suppleant, Polsten, Jan Anders Wilhelm som är född 1964 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .