Thule Trailers Bromölla AB

Skåne län

Information

Bolaget skall tillverka och försälja transportvagnar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Thule Trailers Bromölla AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Bromölla så är Thule Trailers Bromölla AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Bromölla arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Bromölla och i Skåne län. Redan 1999-10-21 så skapades Thule Trailers Bromölla AB och verksamheten är har F-skattsedel Thule Trailers Bromölla AB har haft det sedan 2000-03-14.

Thule Trailers Bromölla AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-03-14

556578-1282 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Bromölla.

Just nu är Thule Trailers Bromölla AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Thule Trailers Bromölla AB så går det att nå dem via telefon på 0456-26800 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Thule Trailers Bromölla AB är Björsell, Jan Axel som är född 1957 och har titeln VD, Björsell, Jan Axel som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Spencer, Erik William som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Knutsson, Sven Helmer som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Ekelund, Maria Sofia som är född 1970 och har titeln RevisorssuppleantSvensson, Folke Torbjörn som är född 1953 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .