Meline Musik AB

Skåne län

Information

Meline Musik AB är en verksamhet som finns i Bromölla. I Meline Musik AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Idoffson, Pierre Marcus Idoff som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Idoffson, Marie Charlotte som är född 1973 och har titeln Suppleant, Bondesson, Tibor som är född 1976 och har titeln Revisor, BDO Nordic Sydost AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Meline Musik AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Meline Musik AB på telefon 070-5525782.

Bolaget skall bedriva ljudsättning, tillhandahållande av musikinstrument och transporter, äga och förvalta lös egendom och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Meline Musik AB av bolagstypen Aktiebolag.

Meline Musik AB är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Bromölla arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Meline Musik AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-01-27 och Meline Musik AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-01-27.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Meline Musik AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Meline Musik AB har 556579-5787 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.