Allfixarna Sweden AB

Skåne län

Information

I Bromölla finns det ett Aktiebolag som heter Allfixarna Sweden AB. Det finns flera företag som liknar Allfixarna Sweden AB i Skåne län. Bromölla är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Allfixarna Sweden AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2000-01-27 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 2000-01-11 så har Allfixarna Sweden AB varit registrerat och sedan 2000-01-27 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Allfixarna Sweden AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Bromölla.

Vill man komma i kontakt med Allfixarna Sweden AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Dalag. 69, 295 36, Bromölla. Vi ni istället prata med Allfixarna Sweden AB så kan ni göra det på .

Bolaget skall bedriva import och försäljning av fritids- utrustning såsom företrädesvis båtar,bad bastutunnor, cyklar, mopeder, fordon såsom bilar, lastbilar, bussar, släpvagnar, verktyg, maskiner såsom kompressorer, trä-, och stålbearbetningsmaskiner, el- och dieseldrivna elverk, vindgeneratorer, båt- motorer samt bedriva konsultverksamhet inom bygg- och fordons- branschen samt båttransporter, fisketurer, utflyktsverksamhet företrädesvis.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Nilsson, Lars Kenneth som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Börjesson, Jan Patrik som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Ann-Kristin Carina som är född 1961 och har titeln Suppleant, Eriksson, Per Ingvar som är född 1949 och har titeln Revisor, Lennartsson, Björn Peter Thomas som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna .

Allfixarna Sweden AB har 556582-6582 som sitt organisationsnummer.