Team Rubin i Bromölla AB

Skåne län

Information

556593-4436 är organisationsnummer för företaget Team Rubin i Bromölla AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Team Rubin i Bromölla AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Bromölla som är den kommunen som Team Rubin i Bromölla AB finns i.

Team Rubin i Bromölla AB har varit registrerat sedan 2000-06-21 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-09-25 vill man istället veta hur det står till med momsen för Team Rubin i Bromölla AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-09-25.

Team Rubin i Bromölla AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Bromölla som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Team Rubin i Bromölla AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Team Rubin i Bromölla AB så kan ni göra det på telefon genom 0456-27307 eller genom brev på följande adress:
Ifötorget 6, 295 31, Bromölla

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom livsmedelsindustrin i marknadsföring och försäljning samt försäljning av färdingmonterade hus, handel med värdepapper, äga och förvalta fast och lös egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Team Rubin i Bromölla AB och det är Rubin, Hans Göran som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Rubin, Lena Margita som är född 1956 och har titeln Suppleant, Karlsson, Ingrid Elisabet som är född 1947 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Andersson & Co i Karlshamn AB som är född och har titeln Revisor,