Abouroni Import & Export AB

Skåne län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva import- och exportverksamhet med varor såsom t.ex livsmedel, verktyg, inredning, hårprodukter, kläder, arbetsskor och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Abouroni Import & Export AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Bromölla så är Abouroni Import & Export AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Bromölla arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Bromölla och i Skåne län. Redan 2000-12-08 så skapades Abouroni Import & Export AB och verksamheten är har ej F-skattsedel.

556601-8809 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Bromölla.

Just nu är Abouroni Import & Export AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Abouroni Import & Export AB så går det att nå dem via telefon på 0451-12209 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas ensam av -likvidatorn Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Abouroni Import & Export AB är Johansson, Bror Torsten Henry som är född 1942 och har titeln Likvidator, .