HVH Bygg AB

Skåne län

Information

HVH Bygg AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Bromölla som är den kommunen där HVH Bygg AB finns. I Bromölla så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. HVH Bygg AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket HVH Bygg AB har haft sedan 2001-03-02. HVH Bygg AB har funnits sedan och 2001-03-02 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till HVH Bygg AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Fjälkingeg. 16, 295 38, Bromölla men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0456-25500.

Bromölla arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är HVH Bygg AB Privat, ej börsnoterat.

HVH Bygg AB har idag 556602-7487 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för HVH Bygg AB

Bolaget skall bedriva karosseriarbete för lastbilar och släpvagnar samt industriportar, byggnadsarbete samt därmed förenlig verksamhet.

I HVH Bygg AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nilsson, Per-Erik Martin som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nilsson, Per-Anders Niclas som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Sven Arne Lennart som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Niléhn, Lars Markus som är född 1965 och har titeln Revisor, Svensson, Mats Hugo som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.