Böckmans Fastighets AB

Skåne län

Information

Böckmans Fastighets AB är ett av många företag som finns i Bromölla. Det är nämligen den kommunen som Böckmans Fastighets AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Böckmans Fastighets AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2002-01-28.

Böckmans Fastighets AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2001-03-14. Men sedan 2002-01-28 så har Böckmans Fastighets AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Bolmörtsv. 3, 295 32, Bromölla. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Böckmans Fastighets AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Bromölla arbetar för att företag som Böckmans Fastighets AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Böckmans Fastighets AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva fastighets- och värdepappersförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Böckmans Fastighets AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Böckmans Fastighets AB och det är följande personer, Böckman, Bert Ingvar som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Böckman, Jens Håkan som är född 1982 och har titeln Suppleant, Andersson, Bengt Ove Göran som är född 1953 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Böckmans Fastighets AB är 556607-2749.