Royal Sanitec AB

Skåne län

Information

I Bromölla finns det ett Aktiebolag som heter Royal Sanitec AB. Det finns flera bolag som liknar Royal Sanitec AB i Skåne län. Bromölla är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Royal Sanitec AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2002-01-21 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 2001-06-28 så har Royal Sanitec AB varit registrerat och sedan 2005-06-09 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Royal Sanitec AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Bromölla.

Vill man komma i kontakt med Royal Sanitec AB så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Royal Sanitec AB så kan ni göra det på 070-8118841.

Föremålet för bolagets verksamhet är att direkt eller genom dotter- och eller intressebolag bedriva verksamhet inom byggnadsmaterialindustri, kemisk industri och möbelindustri äga och förvalta aktier och värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Pemberton, Karen Kristina som är född och har titeln Extern firmatecknare,Bosatt utomlands inom EES, Wallgren, Sten Johan som är född och har titeln Extern firmatecknare,Bosatt utomlands inom EES, Ylinärä, Anne som är född och har titeln Extern firmatecknare,Bosatt utomlands inom EES, Pihl, Bengt Åke Günther som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Maher, Diana som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Nilsson, Gun Elice som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamotKPMG AB som är född och har titeln Revisor, Svensson, Alf Sven Wilhelm som är född 1949 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av en av -Pemberton, Karen Kristina -Wallgren, Sten Johan -Ylinärä, Anne i förening med en av -ledamöterna .

Royal Sanitec AB har 556611-2149 som sitt organisationsnummer.