Böckmans Bowling AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Bromölla och Böckmans Bowling AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Böckmans Bowling AB är ett av dem. Statusen för Böckmans Bowling AB är att Bolaget är aktivt.

Böckmans Bowling AB är ett Aktiebolag och skapades 2002-03-26. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Bromölla där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Böckmans Bowling AB ska trivas.

Böckmans Bowling AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-04-02. I Bromölla så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva bowlinghall och bowlingspel samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Böckmans Bowling AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-05-02.

Idag är Böckmans Bowling AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Bromölla.

Vill man komma i kontakt med Böckmans Bowling AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0456-25333.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Böckmans Bowling AB är Böckman, Bert Ingvar som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Böckman, Jens Håkan som är född 1982 och har titeln Suppleant, Andersson, Bengt Ove Göran som är född 1953 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Böckmans Bowling AB har 556626-0377 som sitt organisationsnummer.