AB Näsum Betonghåltagning

Skåne län

Information

556635-8601 är organisationsnummer för bolaget AB Näsum Betonghåltagning. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som AB Näsum Betonghåltagning är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Bromölla som är den kommunen som AB Näsum Betonghåltagning finns i.

AB Näsum Betonghåltagning har varit registrerat sedan 2002-12-06 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-01-13 vill man istället veta hur det står till med momsen för AB Näsum Betonghåltagning så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-01-13.

AB Näsum Betonghåltagning är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Bromölla som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för AB Näsum Betonghåltagning är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med AB Näsum Betonghåltagning så kan ni göra det på telefon genom 0456-20075 eller genom brev på följande adress:
Jämshögsv. 30, 295 94, Näsum

Bolaget skall bedriva betonghåltagning, rivningsarbeten och anläggningsarbeten samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med AB Näsum Betonghåltagning och det är Karlsson, Martin Michael som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Orrgren, Lars Ola Patrik som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Orrgren, Lea Marjut som är född 1968 och har titeln Suppleant, Sjöström, Pia Carina Susanne som är född 1962 och har titeln Suppleant, Andersson, Bengt Ove Göran som är född 1953 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor