Näsums Städ & Allfix AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva städverksamhet, trädgårdsarbete, reparation och underhåll av fastigheter, äga och förvalta värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Näsums Städ & Allfix AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Bromölla så är Näsums Städ & Allfix AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Bromölla arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Bromölla och i Skåne län. Redan 2003-02-26 så skapades Näsums Städ & Allfix AB och verksamheten är har F-skattsedel Näsums Städ & Allfix AB har haft det sedan 2003-06-19.

Näsums Städ & Allfix AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-06-19

556640-7358 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Bromölla.

Just nu är Näsums Städ & Allfix AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Näsums Städ & Allfix AB så går det att nå dem via telefon på 0456-24494 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Näsums Städ & Allfix AB är Friberg, Kenneth Gerhard som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Folkesson, Ingrid Lena Ros-Mari som är född 1954 och har titeln Suppleant, Niléhn, Lars Markus som är född 1965 och har titeln Revisor, Skough, Bengt Wilhelm som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, FAR SRS Förlag AB som är född och har titeln Revisor.