Eddies Bilexpo AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Bromölla och Eddies Bilexpo AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Eddies Bilexpo AB är ett av dem. Statusen för Eddies Bilexpo AB är att Bolaget är aktivt.

Eddies Bilexpo AB är ett Aktiebolag och skapades 2003-09-01. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Bromölla där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Eddies Bilexpo AB ska trivas.

Eddies Bilexpo AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-11-20. I Bromölla så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning av bilar, bilreparationer och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Eddies Bilexpo AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-11-20.

Idag är Eddies Bilexpo AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Bromölla.

Vill man komma i kontakt med Eddies Bilexpo AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 044-202100.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Eddies Bilexpo AB är Eriksson, Eddie Edik som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Mia Jessica som är född 1972 och har titeln Suppleant, Isaksson, Sven Anders som är född 1977 och har titeln Revisor, Tillström, Per Olof som är född 1975 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Nordic Kristianstad Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Eddies Bilexpo AB har 556647-8920 som sitt organisationsnummer.