KNPP Bygghjälpen AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva byggnadsentreprenadverksamhet, underhåll av fastigheter, mekaniskt underhåll samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för KNPP Bygghjälpen AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Bromölla så är KNPP Bygghjälpen AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Bromölla arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Bromölla och i Skåne län. Redan 2003-10-22 så skapades KNPP Bygghjälpen AB och verksamheten är har F-skattsedel KNPP Bygghjälpen AB har haft det sedan 2004-08-13.

KNPP Bygghjälpen AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-08-13

556650-8338 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Bromölla.

Just nu är KNPP Bygghjälpen AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med KNPP Bygghjälpen AB så går det att nå dem via telefon på 0471-33515 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom KNPP Bygghjälpen AB är Nilsson, Kjell Lennart som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Sven Ingvar som är född 1949 och har titeln Suppleant, Myrbrant, Per Ante som är född 1941 och har titeln Revisor, REKOREV Per-Ante Myrbrant som är född och har titeln Revisor, .