Näsums Bränslepellets AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning av bränslepellets ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Näsums Bränslepellets AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Bromölla så är Näsums Bränslepellets AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Bromölla arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Bromölla och i Skåne län. Redan 2003-12-05 så skapades Näsums Bränslepellets AB och verksamheten är har F-skattsedel Näsums Bränslepellets AB har haft det sedan 2004-02-12.

Näsums Bränslepellets AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-02-12

556652-3667 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Bromölla.

Just nu är Näsums Bränslepellets AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Näsums Bränslepellets AB så går det att nå dem via telefon på 0456-24925 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Näsums Bränslepellets AB är Jönsson, Karl Alvar som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Breiner, Carina Desirée som är född 1966 och har titeln Suppleant, Svensson, Mats Hugo som är född 1965 och har titeln Revisor, Olofsson, Eva Margaret som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .