PerFact AB

Skåne län

Information

556653-4110 är organisationsnummer för företaget PerFact AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som PerFact AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Bromölla som är den kommunen som PerFact AB finns i.

PerFact AB har varit registrerat sedan 2003-12-30 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-01-22 vill man istället veta hur det står till med momsen för PerFact AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

PerFact AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Bromölla som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för PerFact AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med PerFact AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Anders Ols v. 9, 295 35, Bromölla

Bolaget skall bedriva försäljning av järn, verktyg och maskiner för hushåll, industri och byggnation, fastighets- och värdepappersförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med PerFact AB och det är Mårtensson, Per William som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Thulin, Janeth Agnetha Elisabeth som är född 1952 och har titeln Suppleant, Henriksson, Irene Elisabet som är född 1946 och har titeln Revisor, Andersson, Bengt Ove Göran som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,