Da Ma Städ AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Bromölla och Da Ma Städ AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Da Ma Städ AB är ett av dem. Statusen för Da Ma Städ AB är att Bolaget är aktivt.

Da Ma Städ AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-03-19. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Bromölla där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Da Ma Städ AB ska trivas.

Da Ma Städ AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-05-28. I Bromölla så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva lokalvård samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Da Ma Städ AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-05-28.

Idag är Da Ma Städ AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Bromölla.

Vill man komma i kontakt med Da Ma Städ AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0456-28100.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Da Ma Städ AB är Andersson, David Ebbe Torgny som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Ebbe Harry som är född 1940 och har titeln Suppleant, Kindberg, Claes Richard som är född 1961 och har titeln Revisor, Kindberg Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Da Ma Städ AB har 556658-0782 som sitt organisationsnummer.