NÄBO Bygg AB

Skåne län

Information

556659-5152 är organisationsnummer för verksamheten NÄBO Bygg AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som NÄBO Bygg AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Bromölla som är den kommunen som NÄBO Bygg AB finns i.

NÄBO Bygg AB har varit registrerat sedan 2004-04-07 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-08-19 vill man istället veta hur det står till med momsen för NÄBO Bygg AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-08-19.

NÄBO Bygg AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Bromölla som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för NÄBO Bygg AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med NÄBO Bygg AB så kan ni göra det på telefon genom 0454-46028 eller genom brev på följande adress:
Olofströmsv. 950, 293 93, Olofström

Bolaget skall bedriva byggverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med NÄBO Bygg AB och det är Madisson, Hain Andres som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Persson, Jan Krister Jörgen som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Madisson, Alex Simon Markus som är född 1990 och har titeln Suppleant, Persson, Inga-Lill Lisbeth som är född 1955 och har titeln Suppleant, Niléhn, Lars Markus som är född 1965 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor