Bo i Syd Bromölla AB

Skåne län

Information

Bo i Syd Bromölla AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Bromölla som är den kommunen där Bo i Syd Bromölla AB finns. I Bromölla så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Bo i Syd Bromölla AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Bo i Syd Bromölla AB har haft sedan 2004-11-25. Bo i Syd Bromölla AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Bo i Syd Bromölla AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Resv. 2, 295 34, Bromölla men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0456-25520.

Bromölla arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Bo i Syd Bromölla AB Privat, ej börsnoterat.

Bo i Syd Bromölla AB har idag 556662-9530 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Bo i Syd Bromölla AB

Bolaget skall bedriva handel och förvaltning av fastigheter och värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Bo i Syd Bromölla AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karlsson, Björn Tommy som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Erlandsson Karlsson, Karin Helén som är född 1969 och har titeln Suppleant, Jarl, Pierre Mikael som är född 1970 och har titeln Revisor, Eriksson, Per Ingvar som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .