Spelbutiken i Bromölla AB

Skåne län

Information

556680-1063 är organisationsnummer för bolaget Spelbutiken i Bromölla AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Spelbutiken i Bromölla AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Bromölla som är den kommunen som Spelbutiken i Bromölla AB finns i.

Spelbutiken i Bromölla AB har varit registrerat sedan 2005-05-03 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Spelbutiken i Bromölla AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Spelbutiken i Bromölla AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Bromölla som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Spelbutiken i Bromölla AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Spelbutiken i Bromölla AB så kan ni göra det på telefon genom 0456-47883 eller genom brev på följande adress:
Bruksg. 1, 295 31, Bromölla

Bolaget skall bedriva försäljning av dagligvaror samt spelverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Spelbutiken i Bromölla AB och det är Eliasson, Pär Thomas Fredrik som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lönnquist, Lars Roger Patrik som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandberg, Erik Harald som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Hessbo, Knut Ingmar som är född 1954 och har titeln Revisor, Revisor Knut Hessbo AB som är född och har titeln Revisor,