Edenryds Bygg och Montage Aktiebolag

Skåne län

Information

Edenryds Bygg och Montage Aktiebolag är ett bolag som finns i Bromölla. I Edenryds Bygg och Montage Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Berntsson, John Thomas som är född 1968 och har titeln VD, Berntsson, John Thomas som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Berntsson, Annette Marina Therése som är född 1968 och har titeln Suppleant, Andersson, Rolf Hans Christian som är född 1946 och har titeln Revisor, Ekonomkonsulter i Markaryd AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Edenryds Bygg och Montage Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Edenryds Bygg och Montage Aktiebolag på telefon 076-8867162.

Bolaget ska bedriva byggnadsnickeri och förvaltning av fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Edenryds Bygg och Montage Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Edenryds Bygg och Montage Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Skåne län och Bromölla arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Edenryds Bygg och Montage Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och Edenryds Bygg och Montage Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Edenryds Bygg och Montage Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Edenryds Bygg och Montage Aktiebolag har 556680-1279 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.