Bromölla Vatten AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Bromölla och Bromölla Vatten AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Bromölla Vatten AB är ett av dem. Statusen för Bromölla Vatten AB är att Bolaget är aktivt.

Bromölla Vatten AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-11-15. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Bromölla där bolaget finns i jobbar för att bolag som Bromölla Vatten AB ska trivas.

Bromölla Vatten AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-01-27. I Bromölla så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska - tillhandahålla förbrukningsvatten, rena eller destruera avloppsvatten - bedriva rådgivning, planering och projektering inom vatten- och miljöområdet - uppföra eller förvärva erforderliga anläggningar och utrustning för sin verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bromölla Vatten AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-02-10.

Idag är Bromölla Vatten AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Bromölla.

Vill man komma i kontakt med Bromölla Vatten AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0456-45100.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Hammarstedt, Nils Åke -Höppner, Tommy Aage -Johnsson, Sven Anders -Kristiansen, Karl-Erik Mikael Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Bromölla Vatten AB är Kristiansen, Karl-Erik Mikael som är född 1961 och har titeln Extern firmatecknare, Johnsson, Sven Anders som är född 1958 och har titeln Extern VD, Höppner, Tommy Aage som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nilsson, Lars Cerny Kennet som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Stark, Kaj Göran som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Weinemo, Bodil Monica som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamotZadig, Leif Oscar Gösta som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Hammarstedt, Nils Åke som är född 1947 och har titeln Suppleant, Jönsson, Mats Åke Christer som är född 1962 och har titeln SuppleantOlofsson, Kjell Gustav som är född 1943 och har titeln SuppleantNilsson, Anders Erik som är född 1944 och har titeln RevisorNilsson, Marie Helene som är född 1967 och har titeln RevisorssuppleantNordström, Ove Roger Hjalmar som är född 1957 och har titeln LekmannarevisorBergman, Lars Bertil som är född 1946 och har titeln LekmannarevisorssuppleantÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Bromölla Vatten AB har 556690-5740 som sitt organisationsnummer.