Läkarpraktiken NES AB

Skåne län

Information

Läkarpraktiken NES AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Bromölla som är den kommunen där Läkarpraktiken NES AB finns. I Bromölla så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Läkarpraktiken NES AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Läkarpraktiken NES AB har haft sedan 2006-01-13. Läkarpraktiken NES AB har funnits sedan och 2006-01-13 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Läkarpraktiken NES AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Greve Lerches g. 6, 295 31, Bromölla men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 073-0871692.

Bromölla arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Läkarpraktiken NES AB Privat, ej börsnoterat.

Läkarpraktiken NES AB har idag 556694-5837 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Läkarpraktiken NES AB

Bolaget skall bedriva läkarpraktik, psykoanalys, psykoterapi, handledning och konsultuppdrag inom nämnda verksamheter, uthyrning av läkare, äga och förvalta fast och lös egendom, handel med och förvaltning av värdepapper, drift av jordbruksfastigheter jämte därmed förenlig verksamhet.

I Läkarpraktiken NES AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sturesson, Nils Erik Roland som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, de Jounge Sturesson, Nanny Christina som är född 1949 och har titeln Suppleant, Alfonsson, Bo Göran som är född 1950 och har titeln Revisor, Törnquist, Johan Fredrik Anders som är född 1966 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .