Paradigmor AB

Skåne län

Information

Paradigmor AB är ett av många verksamheter som finns i Bromölla. Det är nämligen den kommunen som Paradigmor AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Paradigmor AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2007-03-15.

Paradigmor AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2006-10-11. Men sedan 2007-03-15 så har Paradigmor AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Strandv. 23, 295 35, Bromölla. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Paradigmor AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Bromölla arbetar för att verksamheter som Paradigmor AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Paradigmor AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget ska bedriva konsultverksamhet inom strategisk utveckling av företag och organisationer samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Paradigmor AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Paradigmor AB och det är följande personer, Nordström, Sven Thomas Ingemar som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordström, Sven Erik Vilhelm som är född 1925 och har titeln Suppleant, Fälth, Hans Ola som är född 1960 och har titeln Revisor, Ola Fälth Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Paradigmor AB är 556712-6627.