Aktiebolaget R. Valentinsson

Skåne län

Information

556717-8222 är organisationsnummer för bolaget Aktiebolaget R. Valentinsson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Aktiebolaget R. Valentinsson är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Bromölla som är den kommunen som Aktiebolaget R. Valentinsson finns i.

Aktiebolaget R. Valentinsson har varit registrerat sedan 2006-12-14 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-02-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Aktiebolaget R. Valentinsson så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-02-01.

Aktiebolaget R. Valentinsson är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Bromölla som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Aktiebolaget R. Valentinsson är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget R. Valentinsson så kan ni göra det på telefon genom 070-8417906 eller genom brev på följande adress:
Hugeg. 4, 295 37, Bromölla

Bolaget skall bedriva fastighetsmäkleri, förvalta fastigheter, handel med värdepapper, konsultationer inom affärsutveckling och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Aktiebolaget R. Valentinsson och det är Valentinsson, Rado som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Valentinsson, Alexander Kristofer som är född 1981 och har titeln Suppleant, Olofsson, Eva Margaret som är född 1962 och har titeln Revisor, Albinsson, Jenny Linda Mari som är född 1976 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young Sweden AB som är född och har titeln Revisor,