KNPP Lokalhjälpen AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Bromölla och KNPP Lokalhjälpen AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och KNPP Lokalhjälpen AB är ett av dem. Statusen för KNPP Lokalhjälpen AB är att Bolaget är aktivt.

KNPP Lokalhjälpen AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-12-21. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Bromölla där bolaget finns i jobbar för att bolag som KNPP Lokalhjälpen AB ska trivas.

KNPP Lokalhjälpen AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-02-08. I Bromölla så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva plåtslageri, ventilationsarbeten, mekansikt underhåll, underhåll av fastigheter, förvalta fastigheter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att KNPP Lokalhjälpen AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-02-08.

Idag är KNPP Lokalhjälpen AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Bromölla.

Vill man komma i kontakt med KNPP Lokalhjälpen AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0471-33515.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med KNPP Lokalhjälpen AB är Nilsson, Kjell Lennart som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Boudrée, Ann-Britt Elsy som är född 1950 och har titeln Suppleant, Myrbrant, Per Ante som är född 1941 och har titeln Revisor, REKOREV Per-Ante Myrbrant som är född och har titeln Revisor, .

KNPP Lokalhjälpen AB har 556718-3966 som sitt organisationsnummer.