Thakeray AB

Skåne län

Information

556720-4457 är organisationsnummer för bolaget Thakeray AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Thakeray AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Bromölla som är den kommunen som Thakeray AB finns i.

Thakeray AB har varit registrerat sedan 2007-01-16 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Thakeray AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Thakeray AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Bromölla som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Thakeray AB är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor.

Vill ni komma i kontakt med Thakeray AB så kan ni göra det på telefon genom 070-8245411 eller genom brev på följande adress:
Storg. 11, 295 38, Bromölla

Aktiebolagets verksamhet skall vara att bedriva entreprenad och konsultverksamhet inom bygg- och restaurangbranschen. Köpa, sälja, förmedla, importera och exportera metaller samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Thakeray AB och det är Johansson, Bror Torsten Henry som är född 1942 och har titeln Likvidator,