M&A Socionomkonsulterna AB

Skåne län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva utredning och behandling inom socialtjänstens barnavård, handledning, utbildning och föreläsning för olika personalkategorier, ADDIS och ADDIS-Ung-intervjuer för kartläggning och bedömning av alkohol- pch drogproblematiken, författa och distribuera böcker och annat material för bland annat utbildningssyfte samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för M&A Socionomkonsulterna AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Bromölla så är M&A Socionomkonsulterna AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Bromölla arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Bromölla och i Skåne län. Redan 2007-01-20 så skapades M&A Socionomkonsulterna AB och verksamheten är har F-skattsedel M&A Socionomkonsulterna AB har haft det sedan 2007-03-29.

M&A Socionomkonsulterna AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-03-29

556721-2377 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Bromölla.

Just nu är M&A Socionomkonsulterna AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med M&A Socionomkonsulterna AB så går det att nå dem via telefon på 076-1041464 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom M&A Socionomkonsulterna AB är Skogsberg, Anna Christina som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson Berg, Inga Margareta som är född 1964 och har titeln Suppleant, Bondesson, Tibor som är född 1976 och har titeln Revisor, BDO Nordic Sydost AB som är född och har titeln Revisor, .