PN Gräv AB

Skåne län

Information

PN Gräv AB är ett av många bolag som finns i Bromölla. Det är nämligen den kommunen som PN Gräv AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

PN Gräv AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2007-09-06.

PN Gräv AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2007-07-02. Men sedan 2007-09-06 så har PN Gräv AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Mäster Palms g. 6, 295 32, Bromölla. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på PN Gräv AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 076-8527599.

Bromölla arbetar för att bolag som PN Gräv AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för PN Gräv AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget ska bedriva entreprenadverksamhet inom anläggningsbranschen, reparation och service av tunga fordon samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för PN Gräv AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till PN Gräv AB och det är följande personer, Nilsson, Per Anders Gunnar som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Hammerli, Dan Anders Nicklas som är född 1982 och har titeln Suppleant, Hentzel, Lars Jörgen som är född 1965 och har titeln Revisor, Albinsson, Jenny Linda Mari som är född 1976 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för PN Gräv AB är 556733-0369.