Licenssvets & Isolering i Bromölla AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Bromölla och Licenssvets & Isolering i Bromölla AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Licenssvets & Isolering i Bromölla AB är ett av dem. Statusen för Licenssvets & Isolering i Bromölla AB är att Bolaget är aktivt.

Licenssvets & Isolering i Bromölla AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-09-11. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Bromölla där bolaget finns i jobbar för att bolag som Licenssvets & Isolering i Bromölla AB ska trivas.

Licenssvets & Isolering i Bromölla AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-10-25. I Bromölla så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva installation, byggarbeten, reparationer och service inom VVS och licenssvetsning samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Licenssvets & Isolering i Bromölla AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-10-25.

Idag är Licenssvets & Isolering i Bromölla AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Bromölla.

Vill man komma i kontakt med Licenssvets & Isolering i Bromölla AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5352495.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Licenssvets & Isolering i Bromölla AB är Blom, David Alexander som är född 1979 och har titeln VD, Blom, David Alexander som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Vinberg, Henrik Olof Emil som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Vinberg, Bo Göran Olof som är född 1954 och har titeln Suppleant, Svensson, Mats Hugo som är född 1965 och har titeln Revisor, Olofsson, Eva Margaret som är född 1962 och har titeln RevisorssuppleantErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Licenssvets & Isolering i Bromölla AB har 556737-4342 som sitt organisationsnummer.