Peters Gräv & Schakt

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Bromölla och Peters Gräv & Schakt är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Peters Gräv & Schakt är ett av dem. Statusen för Peters Gräv & Schakt är att Bolaget är aktivt.

Peters Gräv & Schakt är ett Enskild firma och skapades 1983-04-08. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Bromölla där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Peters Gräv & Schakt ska trivas.

Peters Gräv & Schakt är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Bromölla så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Gräv- och schaktentreprenadrörelse

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Peters Gräv & Schakt är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Peters Gräv & Schakt och det finns flera verksamheter som är det idag i Bromölla.

Vill man komma i kontakt med Peters Gräv & Schakt så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-8544100.

.

De som är på något sätt har med Peters Gräv & Schakt är Axelsson, Hans Peter som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Peters Gräv & Schakt har 570620-XXXX som sitt organisationsnummer.